UTA One® Move – ново бордово устройство за автомобили до 3,5т.

UTA One® Move – ново бордово устройство за автомобили до 3,5т.

  • UTA офертата за разплащане на пътни такси вече  и с предимства и за автомобили до 3,5 т.
  • Разплащане на пътни такси и паркинг услуги във Франция, Португалия, Испания и Италия
  • Интероперативното решение за разплащане на пътни такси оптимизира процесите  в сферата  на управлението на автопарка и мобилността

UTA, един от водещите доставчици на карти за зареждане и сервис в Европа, добавя нова целева група, към портфолиото си от интероперативни решения за разплащане на пътни такси. С  UTA One® Move занапред и автомобилите с общо допустимо тегло до 3,5т. ще разполагат с автоматично устройство за раплащане на пътни такси в четири Европейски страни. Към тази категория спадат леки автомобили, лимузини, лекотоварни средства, като например транспортери.

UTA One Move прави възможно бързото и безпроблемно отчитане на пътни такси за леки автомобили във Франция, Португалия, Испания и Италия, включително и в зоните с ограничен трафик, в историческия стар град на Майланд . Освен това с  UTA One Move могат да се заплащат паркинг такси във Франция, Португалия, Испания и Италия. Дори фериботните линии на Reederei Caronte между южна континентална Италия и Сицилия могат да бъдат заплатени с новото бордово устройство.

UTA One Move е насочен към управители на автопарка и водачите и обхваща  четири държави, през които преминава интернационален трафик. Предимствата се състоят, както в удобното автоматично отчитане на пътни такси, така и в оптимизирането на административните процеси.   Електронното отчитане и прозрачното фактуриране  правят излишно заплащането в брой и обработката на допълнителни документи и Ви помагат да спестите време. Промяната на регистрационния номер също значително се улеснява . Това се извършва директно в клиентския център на интернет страницата на UTA.

Устройството за отчитане на пътни такси се доставя напълно конфигурирано. Допълнително захранване не е необходимо, защото устройството има осигурен работен режим на батерии. Инсталирането на UTA One Move на предното стъкло е бързо и лесно. Бордовото устройство за отчитане на пътни такси за леката гама автомобили може да се поръча www.uta.com.