EasyGo® – група оператори на пътни такси в скандинавските страни: Дания, Норвегия и Швеция. Устройството BroBizz® Ви позволява бързо и лесно да пресечете над 50 точки, включително тунели, фериботи, пътища (NO) и мостове като Øresund (DK-SE), Storebælt (DK) и Svinesund (SE-NO). Евровинетката ще остане в сила като начин на плащане за пътища в Дания и Швеция (задължително за превозни средства с тегло ≥ 12 тона).

Както и сега, можете да използвате BroBizz® устройството около Harstad, както и на Rv 36 Skyggestein – Skjelbredstrand и Fv 32 Gimleveien – Augestadveien пътища.

Устройството BroBizz® има вградена антена, която предава уникален BroBizz® номер на отчитащата пътна станция. Когато дадена станция за разплащане получи този номер, бариерата се отваря автоматично  и можете да продължите без да чакате.

Предимства Вашето устройство UTA BroBizz®:

  • BroBizz® може да се използва в повече от 50 пътнически пункта в 3 държави;
  • Понастоящем отстъпките в Норвегия са до 13%;
  • Преминаване без спиране на превозно средство в 3 страни на Скандинавия;
  • Изгодни условия с отложено плащане;
  • Всички такси ще намерите UTA фактурата (с ДДС)
  • Възможността за промяна на регистрационния номер на камиона.

Как да поръчам?

Ние ще подготвим UTA BroBizz® устройства за доставка веднага след получаване на поръчката. Ще ги получите в рамките на 2-3 работни дни, в зависимост от времето за доставка с куриер.

Продали ли сте превозното средство, на което е инсталирано устройството BroBizz®? Използвайте това устройство BroBizz® и в новото си превозно средство. Изпратете ни данни за новото превозно средство и ние ще пререгистрираме устройството. Не е необходимо да го поръчвате отново, да пилеете време или да заплащате допълнителни разходи.

Ако устройството BroBizz® вече не Ви е необходимо, върнете го на нас. В случай на загуба или кражба на устройство, ние ще го блокираме веднага след като ни изпратите формуляр за блокиране, който също така показва дали имате нужда от ново устройство BroBizz®.