Притежавате компания с автопарк от превозни средства под 3,5 т.?

Известно е, че ежедневното транспортиране на товари и промените във времето за доставка могат да предизвикат много стресови ситуации. Но с UTA можете да бъдете спокойни! Можете да намерите бензиностанции, акцептиращи UTA карта, по всеки един маршрут, който изберете.

Предимства

  • Отстъпки при зареждане на горива
  • Разплащане в повече от 54.000 точки в Европа
  • Атрактивни условия на отложено плащане
  • Възстановяване на ДДС и акцизи от чужбина
  • Една фактура и една валута
  • Възможност за използване на денонощна линия за обслужване на клиенти, в случай на спешна помощ или блокиране на карта.

Забравете за пари в брой благодарение на горивната карта UTA!

Ако Вие все още използва пари в брой, за да заплати за ремонт на автомобил, гориво или пътни такси, сега е време да вземете решение, което ще улесни работата и контрола във Вашата компания.

Нашите услуги

Горива

С UTA картата можете да зареждате и използвате различни услуги на 54 000 точки в Европа. В допълнение, получавате отстъпки в зависимост, от количеството на зареденото гориво.

Пътни такси

Ние ще Ви предоставим цялата необходима информация за системите за таксуване на всяка страна и ще Ви помогнем да поръчате устройства за заплащане на пътища, мостове, тунели и фериботи.

Възстановяване на акциз и ДДС

Възползвайте се от възстановяване на акциз и ДДС при зареждане на гориво и различни спомагателни услуги, свързани с транспорта, във всички страни от ЕС. Бързо и удобно!

Допълнителни услуги

В случай аварии или нужда от асистенция можтете да се възползвате от Service 24. Чрез нашия сайт вие получавате достъп до клиентския център, UTA Station Finder (търсене на бензиностанции) и платформата Drive&Save.

Как да станете UTA клиент?

Свържете се с нас на електронен адрес contact.bulgaria@uta.com или се обадете на номер +359 56 59 84 45. Ние ще Ви изпратим формуляри за кандидатстване, които да попълните, като посочите фирмени данни и данни за Вашия автопарк.