Управлявате компания за превоз на пътнищи?

Ако имате компания за превоз на пътници, Вие знаете колко е важно да осигурите безопасен, регулярен и навременен превоз на своите пасажери. UTA Ви предлага карта, която ще удовлетвори всички Ваши потребности: чрез нея, ще плащате гориво и пътни такси в цяла Европа. Ние Ви предлагаме изгодни условия на плащане, както и фактуриране  в една валута.

С UTA транспортът ви е безопасен!

Фактурирне два пъти в  месеца.

Оптимизиране на средствата.

Нашите услуги

Горива

С UTA картата можете да зареждате и използвате различни услуги на 54 000 точки в Европа. В допълнение, получавате отстъпки в зависимост, от количеството на зареденото гориво.

Пътни такси

Ние ще Ви предоставим цялата необходима информация за системите за таксуване на всяка страна и ще Ви помогнем да поръчате устройства за заплащане на пътища, мостове, тунели и фериботи.

Възстановяване на акциз и ДДС

Възползвайте се от възстановяване на акциз и ДДС при зареждане на гориво и различни спомагателни услуги, свързани с транспорта, във всички страни от ЕС. Бързо и удобно!

Допълнителни услуги

В случай аварии или нужда от асистенция можтете да се възползвате от Service 24. Чрез нашия сайт вие получавате достъп до клиентския център, UTA Station Finder (търсене на бензиностанции) и платформата Drive&Save.

Как да станете UTA клиент?

Свържете се с нас на електронен адрес contact.bulgaria@uta.com или се обадете на номер +359 56 59 84 45. Ние ще Ви изпратим формуляри за кандидатстване, които да попълните, като посочите фирмени данни и данни за Вашия автопарк.