Управлявате автопарк с превозни средства над 3,5т.?.

За транспортните компании разходът за гориво е един от най-важните фактори. Всеки иска да намери най-добрия баланс между цената на горивото и най-удобният маршрут из цяла Европа.

Независимо дали ще ни се доверите за  всички или за част от превозните средства, ние ще Ви помогнем да доставите стоките своевременно, при по-ниски цени. С UTA Вие не само ще доставите стоките навреме, но и ще спестите пари!

Предимства

  • Отстъпки при зареждане

  • Повече от 54.000 пункта на разплащане в цяла Европа

  • Изгодно и атрактивно отложено плащане

  • Всички услуги в една фактура

  • Възможност за възстановяване на ДДС директно чрез нас

  • В случай на извънредна ситуация (неочакван инцидент или блокиране на карта) можете да се свържете с нашите специалисти по обслужване по всяко време.

Клиентите на UTA могат да се възползват от атрактивни отстъпки върху горивата в широка мрежа от бензиностанции в цяла Европа.

 

Нашите услуги

Горива

С UTA картата можете да зареждате и използвате различни услуги на 54 000 точки в Европа. В допълнение, получавате отстъпки в зависимост, от количеството на зареденото гориво.

Пътни такси

Ние ще Ви предоставим цялата необходима информация за системите за таксуване на всяка страна и ще Ви помогнем да поръчате устройства за заплащане на пътища, мостове, тунели и фериботи.

Възстановяване на акциз и ДДС

Възползвайте се от възстановяване на акциз и ДДС при зареждане на гориво и различни спомагателни услуги, свързани с транспорта, във всички страни от ЕС. Бързо и удобно!

Допълнителни услуги

В случай аварии или нужда от асистенция можтете да се възползвате от Service 24. Чрез нашия сайт вие получавате достъп до клиентския център, UTA Station Finder (търсене на бензиностанции) и платформата Drive&Save.

Как да станете UTA клиент?

Свържете се с нас на електронен адрес contact.bulgaria@uta.com или се обадете на номер +359 56 59 84 45. Ние ще Ви изпратим формуляри за кандидатстване, които да попълните, като посочите фирмени данни и данни за Вашия автопарк.